Home > Not Working > Logitech X 540 Sound Problem

Logitech X 540 Sound Problem

Contents

Older model Logitech i had the X-540 once myself similar one. So I know my laptop has the potential to play bass, it just seems like something is stopping it. solution Trying to connect Logitech X-530 To HDTV For 5.1 surround solution Logitech Surround Sound Speaker System z506 Not Working solution Samsung surround sound 5.1 system 1000w rear speakers aren't working I have an Audigy 2 ZS, but I also tried my onboard Realtek High Definition Audio, but the subwoofer... Check This Out

Maybe the best option is to buy a better set of speakers that is easier to setup and operate. I cannot find any equalizer feature. My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... Tt esports is committed to "bringing the most personalized and highest...

Logitech X 540 Sound Problem

Please try again later. Applications and Drivers are fully updated, I have tried uninstalling and re-installing the drivers. It is on the remote control and it cuts the rear speakers when the light is off.

The program is legit. My System Specs System Manufacturer/Model Number HP Pavillon Slimline OS Windows 7 CPU Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz, 2 Memory 4 GB Graphics Card NVIDIA GeForce G210 Sound Card HERCULE However it was just sound, nothing that can be said as surround sound. Logitech X-540 Center Speaker No Sound On the other hand, if you enable the Matrix mode and listen to a 5.1 DVD movie you will just not hear some sound, or it will be played very low.

It's too bad the driver does not detect automatically if the source is 2 or 5.1. Logitech X 540 No Sound Side speakers in a PC 7.1 set up, the output is grey. Jan 17, 2010 #7 sondang TS Rookie Topic Starter Posts: 16 Windows 7, my motherboard is Gigabyte EX58-UD3R. thanks "sory my english not ver well..^^" Report Heman- May 4, 2011 01:09PM guys try to install SRS Audio Sandbox it totally worked for me ...

For me on PC surround with movies, TV and games I use this headset http://support.turtlebeach.com/entry/830517110/ or my home theater, using good speakers, amps and a surround processor setup for sound. Logitech Speakers Volume Fluctuates Loading... Also, what are the external speakers you have? 2.1 speakers? However there is no "Virtual Sounds option.

Logitech X 540 No Sound

Realtek also have the exact same three playback device with one additional which is just a microphone. http://techgage.com/article/logitech_x-540_51_speakers/ What is windows/realtek showing for your playback device? Logitech X 540 Sound Problem I've youtube'd for some bass music and cranked up the bass knob to half/full. Logitech Z506 Center Speaker Not Working Helpful +3 Report Domainlayers Jun 9, 2010 04:54AM Hi guys look at here 5.1 doesnt works in any mp3 files IF U WANT ALL THE SPEAKER (center also) U HAVE TO

Let me kow if it work well or not Jan 17, 2010 #4 sondang TS Rookie Topic Starter Posts: 16 Er apparently the rest of it are microphone audio ports. http://trisystech.net/not-working/logitech-keyboard-not-working-with-ipad.html Nobody on this forum has this, REALLY,,,,REALLY,,,,#@%&!#,,,,Annoying Bass bug problem... The problem is still the same. Sounds much nicer then through my external or internal speakers though. Logitech X-540 Rear Speakers Not Working

Now here comes the fun part. solution Logitech Z623 right speaker playing faint sound but left speaker & sub working fine? and how do I get all 5 speakers if I have XP? this contact form u will miss many special effect sounds played from the original dolby digital,dts discs Report stephens75- Aug 6, 2010 07:51PM wow........I had this problem....total face palm moment...

The subwoofer doesn't work and the bass that usually comes from the speakers is not present, and turning up the subwoofer doesn't do anything. Logitech Z623 Subwoofer Not Working electroniquerevue 11,947 views 1:45 Loading more suggestions... When I have my external speakers plugged into my old laptop running Windows XP the sound is fine and all speakers and subwoofer work, so I know it is all wired

be seeing you, the Prisoner... [ Can't find your answer ?

Reply With Quote New 02 Dec 2015 #3 rugabi94 View Profile View Forum Posts Private Message Junior Member Join Date : Aug 2015 Posts : 20 Windows 10 I don't The time now is 14:58. I'm pretty sure it's a driver/config issue, because all wiring is OK and it was working on XP some hours ago. Logitech Subwoofer Not Working Sound & Audio Our Sites Site Links About Us Find Us Vista Forums Eight Forums Ten Forums Help Me Bake Network Status Contact Us Legal Privacy and cookies Windows 7 Forums

I just installed Win 7 and I have a 7.1 setup, but my subwoofer is not working. Dawid Nowak 2,609 views 0:11 Logitech X-240 Buzzing Sound with iPhone Speaker Interference - Duration: 1:06. Matthew Jones 1,286 views 0:16 Logitech Z-5500 problem z subwoofer - Duration: 0:11. navigate here You would think that.

The thing is when I test out the subwoofer in Realtek HD audio manager, the center speaker sounds instead. The solution was found with the proper setting for my Realtek Audio HD Manager that handles the sound card. sign-up, it takes less than a minute and it's free! logitest 9,947 views 0:48 Logitech X-240 Speaker Test - Duration: 0:16.

APPLICABLE FOR CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY....... - SUCHAKRADHAR Report mesamagic- May 22, 2009 08:20AM Thanks ! I'd like to boost the rear speakers as well, the front-rear balance is really bad - it actually does not "surround" anything because the volume of the rear is barely audible. My System Specs You need to have JavaScript enabled so that you can use this ... Hi, I run windows 7 64bit home premium and can't seem to get my x540's to work properly.

It looks like you got it right, congratz! by Arizonian › Define C by bluedevil View: More Reviews New Articles › Windows 10 Tweaks › Analyzing the Source Code of UEFI for Intel... › Overclock.net Counter Strike: Global... › Conclusion: Enable Matrix most of the time, unless you know the source is 5.1 (DVD or mkv movies, and in some games). THE windows config can be at 2.0 even though your setup is only plugged in for 2.0.

Add to Want to watch this again later? but between them something is not correct. Sign in to report inappropriate content. Here is your board https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_VII_HERO/HelpDesk_Download/ Try checking it also from Sound in the Control Panel, the Playback tab select the Speakers, they should be the default device according to the Sound

Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Worth it?